Verzending

Winkelen op internet is de laatste jaren flink in populariteit gegroeid. En dat is wel te begrijpen, want vanuit je luie stoel is er een oneindig scala aan winkels en producten beschikbaar. Vrijwel alles is tegenwoordig online wel te kopen en daar maken veel mensen dan ook graag gebruik van. Maar je hebt wellicht ook wel eens mee gemaakt, dat je bij een online winkel je spulletjes wilde gaan afrekenen en vervolgens vol verbazing naar de verzendkosten keek. Want die vallen soms verrassend hoog uit en dan is je online aankoop opeens toch niet meer zo voordelig. Gelukkig bieden sommige winkels ook gratis verzending.

Bestel nu jouw Herfst-outfit en win een van de drie Herfst boxen. Van alle bestellingen voor 3 oktober worden er drie winnaars gekozen. Je wint dan je aankoopbedrag tot max EUR 1000 terug!

Lekker Hamsteren! Nu de 2e gratis op heel veel artikelen! Ga naar de actie voor de Hamster aanbiedingen van week 35. Gratis bezorging van jouw eerste bestelling met de actiecode.

Nu 25% korting op de geuren van Hugo Boss! Probeer nu ook de nieuwste geur van Hugo Boss, BOSS The Scent for Her met 25% korting!

Het is Beauty Sale! Shop nu de lekkerste geuren met kortingen die kunnen oplopen tot 63%. De heerlijkst ruikende Sale van Nederland bij Douglas!

Verzend gratis je oude mobiel en ontvang tot €250 voor je oude telefoon. Makkelijker geld verdienen kan niet! Stuur je oude mobiel op en krijg er een leuk bedrag voor.

The Cloakroom, personal shopping service voor mannen! Nu €25,- korting op je 1ste box. Meld je gratis aan, geef je voorkeuren aan door een vragenlijst in te vullen en stel een outfit samen, je krijgt je outfit dan thuisbezorgd! Gratis verzending en retour.

Feestje binnenkort? Stuur nu je uitnodigingen en krijg gratis postzegels! Klik voor de kortingscode en bekijk alle leuke uitnodigingen.

Deze week worden je boodschappen gratis thuisbezorgd door AH! Geen tijd om boodschappen te doen? Deze week bezorgd AH de boodschappen gratis thuis. De actie is geldig van 12 t/m 27 juli 2016.

Bij elke bestelling een gratis product! Bij elke bestelling een cadeau ontvangen, hoe leuk is dat. Bestel nu je sport artikelen, superfoods of supplementen en ontvang een gratis product bij elke bestelling. Gratis thuisbezorgd in de BeNeLux.

Gratis thuisbezorgd! Nu de games en consoles gratis bezorgd. Deze website verkoopt onder andere 2e hands spellen en spelcomputers zoals o.a. de Playstation en Xbox. Kijk voor het assortiment gauw op de site.

De nieuwe collectie staat online! Nu gratis verzending + retour bij Sarenza.Bekijk nu de uitgebreide nieuwe collectie schoenen op de grootste online schoenenwinkel van Europa!Lekker online shoppen en gratis thuisbezorgd, passen en indien niet goed gratis weer retour sturen, super toch! Je ontvangt tevens €10...

Alle bestelling boven de 50 EURO worden gratis verzonden door IkenIk. Topmerken als Colorique, Koeka, Taftan, Handed by, CottonBaby, Snoozebaby, BamBam, en Taftan vind je in deze uitgebreide en overzichtelijke webshop. Een zeer compleet aanbod dus! Denk je aan een totaalbedrag van meer dan 50...

Dure post

Spullen die niet door de brievenbus passen, moeten automatisch per pakketpost worden verstuurd. En dat valt vaak niet mee in de kosten. Sommige internetwinkels betalen mee in de verzendkosten, waardoor het voor jou als klant nog betaalbaar blijft, maar het kan ook zijn dat de volledige verzendkosten voor jouw rekening zijn. Gratis verzending komt gelukkig ook voor. Sommige winkels bieden standaard gratis verzending aan wanneer je vanaf een bepaald bedrag aan producten koopt. Andere winkels hebben soms een actieperiode waarin gratis verzending aangeboden wordt.

Houd de acties in de gaten

Bij bedrijven die niet standaard gratis verzending vanaf een bepaald bedrag aanbieden, is het handig om de acties in de gaten te houden. Veel winkels gebruiken het als promotiestunt om bijvoorbeeld een week lang geen verzendkosten in rekening te brengen. Zo hopen ze nieuwe klanten te trekken of bestaande klanten te binden. Als je producten van die winkel wil bestellen, is dat natuurlijk het moment om toe te slaan.

Eén groot winkelcentrum

Dankzij het overzicht van Gratis staaltjes is het extra makkelijk om snel te zien wanneer en waar er een actie loopt waarbij gratis verzending aan wordt geboden. Zo kun je volop profiteren van alle gemakken die bij het online winkelen horen. Het internet is immers net een groot winkelcentrum, waar je alles kunt kopen wat je zoekt. En Gratis staaltjes helpt je om het ook nog een beetje betaalbaar te houden.

Gratis Staaltjes