Simkaart

Mobiele telefoons zie je tegenwoordig overal. Ook kinderen krijgen steeds jonger hun eerste eigen mobieltje. En omdat de technologie niet stil staat, is je mobiel vaak binnen de kortste keren alweer verouderd. Het is dan ook geen wonder dat er op het gebied van mobiele telefonie veel te doen is. Verschillende merken wedijveren met elkaar om hun telefoons te verbeteren en bedrijven steken veel tijd, geld en moeite in het lokken en binden van klanten. Zo krijg je bijvoorbeeld bij het afsluiten van een abonnement bij een provider vaak een gloednieuwe mobiele telefoon cadeau. Maar wist je dat je ook een gratis simkaart kunt krijgen?

Gratis simkaart bestellen?

Niet alleen zijn de aansluitkosten en nummerbehoud gratis, je kan ook nog voor gratis MB’s sparen met het Youcoins spaarprogramma! Sluit je een Youfone abonnement af en breng je een vriend aan als abonnee dan verdien je ook nog eens €10 korting voor jou én...

Leuke oktober actie. Nu prepaid simkaart met gratis internetbundel met 500MB! Je geniet van dezelfde voordelen als met een losse Prepaid simkaart. De gratis internetbundel is 31 dagen geldig en stopt automatisch.

Vraag je gratis SIM kaart aan en ontvang €20 beltegoed gratis als je je nummer meeneemt! Je ontvangt ook nog eens 100% extra beltegoed bij elke opwaardering! Goedkoop nationaal en internationaal bellen doe je met Lycamobile.

Nu bij Ortel, gratis sim kaart + €7,- extra beltegoed. Kijk hier voor de voorwaarden. Ortel maakt gebruik van het betrouwbare KPN netwerk. Je beltegoed wordt altijd verdubbeld en onderling bel je gratis! Goedkope tarieven en gratis klantenservice.

Wil jij een gratis simkaart voor je prepaid telefoon? Het enige wat je ervoor hoeft te doen, vul je gegevens in en ontvang je gratis YOU simkaart met bonusvoordeel binnen 5 werkdagen thuis. Er is per huishouden maximaal één gratis simkaart te bestellen! Geen contract- en aansluitkosten Voordelige maandbundels Gratis...

Zonder simkaart geen telefoon

Met een mobiele telefoon zonder simkaart kun je weinig beginnen. De simkaart zorgt er immers voor dat je kunt bellen, en als je dat wil ook dat je mobiel kunt internetten. Zonder simkaart kunnen er ook geen sms’jes worden verstuurd of ontvangen. De simkaart maakt verbinding met het netwerk van je provider, waarvan je de simkaart ook ontvangt. Als je een gratis simkaart wil krijgen, is het verstandig om eerst het overzicht op Gratis staaltjes eens te bekijken.

Een simkaart met beltegoed

Er zijn verschillende providers die een gratis simkaart aanbieden. Op die manier krijgen ze meer klanten die van hun netwerk gebruik maken en daar verdienen ze uiteindelijk dan weer geld aan. Daardoor is het voor deze bedrijven ook mogelijk om een gratis simkaart aan te bieden. Een simkaart werkt immers alleen als er ook beltegoed op staat, en dat beltegoed koop je bij je provider in de vorm van een abonnement of door je kaart op te waarderen.

Een gratis simkaart is snel besteld

Via het overzicht op Gratis staaltjes kun je eenvoudig en snel een gratis simkaart bestellen. Er zijn zelfs providers die een gratis simkaart inclusief een vast bedrag aan beltegoed aanbieden. Dan kun je meteen een tijdje vooruit. Als je al over een mobiele telefoon beschikt en je bent alleen op zoek naar een nieuwe simkaart, dan is het dus zeker de moeite waard om eens in het overzicht te kijken om een gratis simkaart te vinden.

Gratis Staaltjes