Smartphone

Een gratis smartphone zal de meeste mensen als muziek in de oren klinken. Want veel mensen kunnen tegenwoordig niet meer zonder, en bovendien verouderen smartphones erg snel doordat de technologie in hoog tempo verder gaat met ontwikkelen van betere modellen. Dat maakt dat veel mensen met een zekere regelmaat steeds weer een nieuwe smartphone willen hebben. Helaas vormt de prijs van een nieuwe smartphone vaak wel een drempel, waardoor je de aanschaf van een nieuw model wellicht toch nog even uitstelt. Een gratis smartphone is dan natuurlijk een ideale oplossing.

Waar verdien je een gratis smartphone?

Nu alleen bij KPN! De Samsung Galaxy S7 (Edge) bestel je nu bij KPN met gigantisch veel extra’s! Van 26 september t/m 16 oktober ontvang je bij aankoop van een Samsung Galaxy S7 (Edge) een gratis Gear VR bril en ook gratis een 128GB SD...

Maak kans op uw lievelingsprijs van Apple. Ga jij voor een iMac, een iPhone 7 of toch liever een iPad? Doe mee en win! Deelname is 100% gratis!

Test jij de Apple iPhone 7 of de Apple iPhone 7S? Welke telefoon wil jij testen? Geef je keuze door, beantwoord de vragen en wordt tester! Deelname is gratis.

Testers gezocht! Welke telefoon wil jij testen? Ben jij een Apple fan of toch een Samsung fanaat? Maak een keuze, de Apple iPhone 6S of de Samsung Galaxy S7, en wordt tester! Deelname is gratis.

Testers gezocht voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Wil jij graag de gloednieuwe Samsung S7 testen? Doe gratis mee met ons testpanel. Beantwoord de vragen en maak kans op de Samsung Galaxy S7 Edge die je na testen ook mag houden!

Win een iPhone 6S. Doe mee en maak kans op de nieuwste iPhone 6S! Deelname is gratis! Ga jij voor de nieuwste iPhone? Doe nu mee en wie weet ben jij degene die de iPhone 6S wint!

Nu een gratis Apple iPhone 6 16GB bij een Tele2 mobiel abonnement. Een voordelig abonnement met bellen, sms en internet met een gratis iPhone 6. Je betaald dus helemaal niets voor je toestel. Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt dus wacht niet te...

Test een smartphone

Een gratis smartphone is natuurlijk niet zomaar te krijgen, maar Gratis staaltjes heeft een overzicht gemaakt van de mogelijkheden die er zijn om een gratis smartphone in je bezit te krijgen. Eén van de manieren daarvoor is om jezelf aan te melden als tester van een nieuw model. Wanneer een bepaald merk een nieuwe smartphone heeft ontwikkeld, willen ze graag dat deze getest wordt door gebruikers. Als je uitgekozen wordt voor het testpanel, dan krijg je een gratis smartphone, en in ruil daarvoor geef je feedback over jouw ervaringen ermee.

Doe mee met een winactie

Veel bedrijven organiseren zo nu en dan winacties, waarbij je een bepaald product kunt winnen. Ook met smartphones gebeurt dit regelmatig. Voor de providers of fabrikanten is dit een manier om hun merk te promoten of om het nieuwste model eens goed onder de aandacht te brengen. De kans om te winnen zal misschien niet zo groot zijn, maar niet geschoten is altijd mis. En als je wint, krijg je niet alleen een gratis smartphone, maar vaak ook nog eens het allernieuwste model.

Een telefoon bij je abonnement

De meest voor de hand liggende manier om aan een gratis smartphone te komen, is wellicht door het afsluiten van een abonnement. De meeste providers bieden de mogelijkheid om bij het afsluiten van een abonnement, een telefoon uit te kiezen. Kijk rustig eens rond bij Gratis staaltjes en blader door het overzicht van aanbiedingen om te ontdekken op welke manier jij een nieuwe smartphone in je bezit kunt krijgen.

Gratis Staaltjes