Luister naar gratis muziek met Soundcloud

Gratis muziek Soundcloud

Ben jij al bekend met Soundcloud? Soundcloud is de beste streaming website van dit moment, als je op de hoogte wilt zijn van de nieuwste en opkomende muzikanten en dj’s. Artiesten vanuit de hele wereld kunnen hun eigen muziek uploaden, zodat jij naar gratis muziek kunt luisteren. Zonder kosten muziek luisteren is leuk maar Soundcloud laat je hoe dan ook kennis maken met nieuwe en inspirerende muziek van artiesten die nog niet in de gelegenheid zijn, een officieel album uit te brengen. Ook zie je overigens dat gerenommeerde dj’s als Afrojack, Martin Garrix en David Guetta inmiddels vertegenwoordigd zijn in Soundcloud met gratis muziek.

Gratis muziek zonder reclame

Zowel de website als de app zijn helemaal vrij van reclame. Dus geen storende onderbrekingen en commerciële uitingen tijdens het luisteren naar gratis muziek. Overigens zijn beide, de website en de app erg makkelijk in gebruik en het is makkelijk om nieuwe nummers te vinden en nieuwe artiesten te ontdekken.Bezoek Soundcloud!

Gratis muziek op je mobiel met Soundcloud

Zoals eerder gezegd is Soundcloud te bezoeken via de browser maar er zijn ook mobiele apps voor Android en IOS ontwikkeld zodat je in staat bent gratis muziek op je mobiel te luisteren.

Meer info over muziek gratis luisteren met Soundcloud?

  • Gratis muziek van Soundcloud is gerubriceerd in de genres dancehall, disco, ambient, country, alternatieve rock, metal, klassiek, dubstep, trance, wereld, deep house en anderen.
  • In je zoektocht naar nieuwe gratis muziek, kun je filteren op datum van release, de lengte van de song en de licentie of je de song commercieel mag gebruiken en welke je mag delen of niet.
  • Je kunt eigen playlists van je favoriete muziek samenstellen.
  • Je kunt songs liken zodat je je jouw gratis song op een later tijdstip kunt terug luisteren.
  • Er wordt bij elke song weergegeven hoe vaak deze is geluisterd en geliked.
  • Je kunt andere Soundcloud-gebruikers volgen zodat je altijd meteen op de hoogte bent van bijvoorbeeld nieuwe songs.
  • De desktop versie van Soundcloud, brengt je automatisch in contact met andere Soundcloud gebruikers gebaseerd op de gratis muziek die je geluisterd hebt.
  • Er kunnen reacties achtergelaten worden op songs.
  • Je kunt hetgeen je luistert makkelijk delen op diverse social media.

Tot slot! Soundcloud is helemaal top als je gratis muziek wilt luisteren zonder ergerlijke reclame. Voor opkomende artiesten is het een fantastisch podium om hun nieuwe muziek te presenteren aan een groot publiek zonder dat ze er hoge kosten voor moeten maken!Bezoek Soundcloud! Ervaar het zelf!!!

Gratis Staaltjes